[vc_row full_height=”yes” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1528444623220{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #fcdede !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”3185″ img_size=”full” alignment=”center”][mpc_vc_deco_header align=”center” text=”Dulux EasyCare – Fedezd fel az első, víztaszító színes beltéri falfestéket!”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1528444834852{padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][mpc_vc_deco_header text=”Gondoskodást árasztó, természetes árnyalatok”][vc_column_text]

Rég várt megoldás robban be a hazai beltéri festékek piacára. A Dulux EasyCare termékcsalád premierje azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!

Falaink a használat során extrém hatásoknak vannak kitéve. Por, sár, ráloccsanó folyadék, gyerekrajz – csak néhány a függőleges felületekre leselkedő veszélyek közül. A falrengető események nem tűnnek akkora csapásnak, ha tudjuk, hogy a Dulux EasyCare mindig kihúz a pácból.

Elég, ha egyszerűen áttöröljük a falat, és a kisebb balesetek nyom nélkül eltűnnek, nem kell új helyre akasztani a képeket vagy szekrényt tolni a foltok elé. Nagy előny tud lenni egy olyan festék, amelyik lehetővé teszi, hogy akkor fessünk, amikor megújulni szeretnék, ne akkor, amikor egy nem várt esemény rákényszerít.

[/vc_column_text][vc_column_text]Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=5z4acU0ul60″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mpc_vc_deco_header text=”Akciós áron megvásárolható nálunk!”][wpsm_woobox id=”2000″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]