Megérkezett…

…legújabb számítógépes színkeverő rendszerünk! Rengeteg színből választhattok. Bármit kikeverünk-kavarunk, legyen az falfesték, zománcfesték, vizes bázisú vagy oldószeres.

 

Varázsold újjá otthonod új színekkel! Akár egy kisebb falfelület átfestésével megváltoztathatod a lakásod hangulatát.  Ehhez nem kell mást tenned csak Álmodj egy színt, mi megvalósítjuk! Olyan könnyen és egyszerűen használható festékeket kínálunk, melyekhez nem kell drága szakembert hívni, te magad is megcsinálhatod. Üzletünkben lehetőség van több ezer árnyalatból választani, de ha van egy szeretett színed bármilyen anyagból, például egy sál, egy váza vagy az autód, hozd el magaddal és gyors beazonosítás után pár perc alatt kikeverjük a választott színt.

A színválasztás után már csak annyit kell eldöntened, hogy milyen bázis festékből, azaz milyen tulajdonságú anyagból dolgozzunk. Ehhez lejjebb találsz segítséget.

Falfesték bázisok:

Supralux COLOR MIX beltéri falfesték                  Színkártya alapján több ezer árnyalatban színezhető

 A matt, kiváló fedőképességű, latex falfesték, amely dekoratív, színtartó bevonatot képez. Mikroporózus felületének köszönhetően lég- és páraáteresztő. Használható cement, beton, gipsz, gipszkarton vagy korábban diszperziós festékkel bevont felületen.

Kiadósság: 13m2/L
Kiszerelés: 1L, 2,5L, 5L

Dulux PERFECT MATT beltéri falfesték              Színkártya alapján több ezer árnyalatban színezhető

Prémium minőségű, kiemelkedő kiadósságú latex emulzió beltéri fal- és mennyezetfestéshez. A magas minőségű összetevőknek és a speciális pigmenteknek köszönhetően a bevonat fedőképessége kiváló és ellenáll a mosásnak. A széles színválaszték és gazdaságosság miatt ideális választás nagy volumenű festési munkákhoz.

Kiadóssága: 17m2/L
Kiszerelés: 1L, 2,5L, 5L

Dulux EASYCARE beltéri falfesték                       Színkártya alapján több ezer árnyalatban színezhető

 A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

Kiadóssága: 16m2/L
Kiszerelés: 1L, 2,5L