Varázsolj vintage hangulatot a kertbe – BONDEX GARDEN COLORS

 

Most hogy közeledik a tavasz, egyre több időt töltünk a kertben. A szép időben mi is lenne jobb program mint kertünk, teraszunk felújítása és szépítgetése. Itt a lehetőség a régi székekkel divatos vintage kertet varázsolni.

Az egyre népszerűbb stílus otthonunk, lakásunk, kertünk dekorációjában is megjelenik. Leggyakrabban használt színei a pasztelszínek – a púder rózsaszín, a galambkék, a szürke és természetesen a fehér. 

Lényege, hogy bátran csempésszünk régi bútorokat a modern darabok közé. Nyugodtan hozd le nagyi régi, poros berendezéseit a padlásról, biztos találsz megfelelő helyet neki. És ha igazán mesés vintage kertet szeretnél, már nem kell sokat kutatni és drága bútorokra költeni, csak fogj egy ecsetet és fess! Itt egy új lehetőség a megvalósításához a Bondex Garden Colors. Dekorálásra fel!

Először is nézzük mire jó, milyen felületre használhatod a Bondex Garden Colors festéket

  • Egyaránt alkalmas fa, fém
  • valamint kisebb beton és téglafelületek dekorációs célú kezelésére
  • megfelelő előkészítést követően.

És amiért jó,

  • Fedőlazúr, ami kiemeli a fa erezetét
  • Könnyen tisztítható felületet hoz létre
  • Kültéri és beltéri felületekhez
  • Időjárás és UV-álló
  • Vízbázisú
  • Könnyen felhordható és gyorsan száradó
  • Csepegésmentes

FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE

A festendő felületet meg kell tisztítani a zsírtól, szennyeződésektől és a portól. Az alapfelület nedvességtartalma nem haladhatja meg a 18%-ot. Festetlen kültéri fafelületek esetén alapozáshoz használjon Bondex Preserve II faanyagvédőszert. Fémfelületek esetében a felületet Trinát Aqua Korróziógátló alapozóval, míg tégla és betonfelületeken történő alkalmazás esetén a felületet Héra Falfix mélyalapozóval kell kezelni. Korábban már kezelt felületekről az összes laza részt el kell távolítani, majd a felületet csiszolni szükséges.

ALKALMAZÁS

Használat előtt alaposan fel kell keverni! A terméket ne használja +10°C alatti és +25°C feletti lég- és tárgyhőmérséklet esetében. A termék felvitele előtt kezelje az adott felületet a megfelelő alapozószerrel, majd vigyen fel 2-3 réteg hígítatlan Bondex Garden Colors lazúrt ecsettel vagy hengerrel a felületre. A rétegek felhordása közötti száradási idő 4 óra. A rétegek között finomcsiszolás javasolt. A végleges szín függ az alapfelület tulajdonságaitól és a felvitt rétegek számától.

 

A Bondex ezen lazúrja szuper választás, hogy színessé varázsoljuk kerti bútorainkat. Csodás pasztell színeivel és sokoldalú felhasználhatóságával bárki megalkothatja nosztalgikus modern kertjét és csodás légkört teremt a legjobb kerti partikhoz.

IRÁNY A WEBSHOP

 

Forrás: https://bondexfestek.hu/products/bondex-garden-colors