Kreatív metál falak

Otthonunk belső és külső megjelenése is tükrözi stílusunkat, személyiségünket. Amikor elképzeljük, megtervezzük, hogy milyen legyen vagy esetleg már a berendezésnél járunk mindenkinek fontos szempont az összhatás, hogy minden passzoljon mindenhez és összességében olyan látványt keltsenek melyek minket tükröznek. Otthonunk stílusát nem csak a bútorok stílusa, típusa határozza meg, hanem a falak, korlátok és kisebb kiegészítők is. Manapság már a falakat tekintve is vannak extra lehetőségeink feldobni az összképet. Már azzal feldobhatjuk a látványt, ha csak egy-egy fal színe vagy típusa eltér a többitől. Rengeteg választási lehetőségünk van, hogy milyen falat szeretnénk: színes, fekete, fehér, csillámos, matt, fényes, metál, mintás. A festés és tapétázás mellet már matricákat, fali paneleket is használhatunk, hogy feldobjuk a felületet. A legegyszerűbb módszer a festés, amely rengeteg lehetőséget kínál számunkra. Létrehozhatunk festéssel mintás falakat, vagy akár egy komplett képet is felfesthetünk rá. Már a különböző festékek is különböző kreatív megoldásokat kínálnak.

Kreatív falak kivitelezése manapság már nem is olyan nehéz, mint gondolnánk, mi magunk is egyszerűen elkészíthetünk egy látványos felületet, nincs szükség hozzá szakemberre. Már rengeteg olyan festéket találhatunk, melynek felkenésével kreatív falakat alkothatunk. Készíthetünk metál hatású, faporos hatású vagy akár fényesebb, csillogóbb felületeket is.

A Dulux Creations falfesték segítséget nyújt, hogy kreatív falfelületeket alkossunk, melyek feldobhatják otthonunk megjelenését. Ez a falfesték fémhatású, különleges, fényes, fémes hatást kölcsönöz a falfelületnek a benne található fémrészecskéknek köszönhetően, melyek szétszórják és visszaverik a fényt. A HD colour technology által mély, intenzív színeket biztosít. Egyedülálló összetételének köszönhetően pedig lassítja az UV-sugárzás pigment károsító és elhalványuló színeket okozó hatását. Többféle színben elérhető, melyek gyönyörűek, intenzívek és hosszantartók. A termékek dobozfedele a benne található tényleges színre van festve, így azonnal láthatjuk, hogy milyen színben fog pompázni otthon a falunk, ha ezt választjuk. Használhatjuk beltéri falakra és mennyezetekre egyaránt. (vakolat, korábban festett, kő, beton, üvegszövet-, papírtapéta és gipszkarton felületek használható). Felhordása nagyon egyszerű. Mielőtt neki állunk a festésnek, a festendő felületet zsír és portalanítsuk. Emellett fontos, hogy a felület száraz legyen. Amennyiben vannak kisebb hibák rajta, akkor azokat a festés előtt javítsuk le mélyalapozóval. A festéket nem kell hígítani, így, ha ezekkel készen vagyunk el is kezdhetjük a festést, melyet 1-2 rétegben ajánlott megtenni. A Dulux Creations felhordása szintetikus sörtéjű ecsettel vagy hengerrel lehetséges. Ez a termék remek lehetőséget biztosít, hogy egy kreatív falat vagy falfelületet hozzunk létre otthonunkban.