Színesre fújva

Már egyre hidegebb van kint és folyamatosan csak hűl a hőmérséklet. Ilyenkor mindenki jobban szereti az otthon melegében tölteni szabadidejét. Sokan ilyenkor azt választják, hogy egy jó forró csokival a kedvenc sorozatukat nézik. Vannak azonban azok, akik ebben az időben szeretnek a legjobban alkotni, kreatívkodni. Ez az időszak valóban az egyik legalkalmasabb arra, hogy kreatív dolgokat alkossunk, legyen szó akár csak egy-egy kiegészítőről a lakásba, vagy akár egy nagyobb volumenű barkácsolásról.

Amennyiben rávesszük magunkat az alkotásra, legyen szó a lakásban található bármilyen tárgyról vagy kiegészítőről, általában igyekszünk olyan stílusú, színű dolgot csinálni, ami passzol a lakásban található színekhez és stílusokhoz. Már mindenféle anyagú és felületű tárgyból sok minden készíthető. Novemberben szuper adventi koszorúkat, díszeket lehet készíteni, de akár már előre gondolkodva a karácsonyi időszakra is csinálhatunk valamilyen díszt. Ezeket akár fából, műanyagból vagy akár üvegből is készíthetjük. Akik pedig nagyobban gondolkodnak, azok a lakásban található elemeket is feldobhatják.

Ezekre remek választások a Schuller termékei, a Prisma Color Ral M és Prisma Color Ral. Az előbbi egy matt lakkspray, az utóbbi pedig fényes lakkspray. Mindkettőt bátran használhatjuk fémre, fára, üvegre, kőre, papírra, de akár számos műanyagra is. Ez a két lakkspray gyorsan száradó akrillakk, melyet különféle RAL színekben lehet megvásárolni. Magas fedőképességgel rendelkeznek. A fényes pedig magas fénnyel is. Mindkettő egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is, illetve mindkettő öntisztító automata szeleppel van ellátva. A szín nem sárgul, emellett ütés-, karc- és időjárásálló. A lakkspray védelmére a Prisma Color Transparent lesz remek választás, mely egy átlátszó lakkspray és védi a lakkozott felületeket.

A Schuller Prisma lakkspray-ekkel igazán színes dolgokat hozhatunk létre, amelyek nem csak a téli borús hónapokba hozhatnak egy kis vidámságot a mindennapokba. Emellett persze a lakásunk megjelenését is feldobhatja egy-egy színesre lefújt elem, vagy akár egy kisebb színes dekoráció is.